11Junij 2019

BIM Forum 2019

11.06.2019

Bled


Podjetje CGS Labs d.o.o, 11. junija 2019 v Grand Hotelu Toplice na Bledu organizira  tradicionalno srečanje BIM Forum 2019,  katerega soorganizator je Združenje siBIM.

BIM Forum je edinstveni dogodek v Sloveniji, ki je namenjen izmenjavi informacij s področja digitalizacije gradbene panoge in BIM tehnologij med odločevalci v gospodarstvu in javni upravi.

Akcijski načrt za uvedbo digitalizacije na področju grajenega okolja v Republiki Sloveniji, ki je bil za MGRT pripravljen v preteklem letu, je se vedno v vladnem usklajevanju in sprejemanju. Gospodarstvo sicer potrebuje urejeno okolje za svoje delovanje, vendar po drugi strani ne more čakati, saj gre razvoj na področju digitalizacije gradenj v svetu naprej.

Osrednji gost bo Prof. Dipl. Ing. Rasso Steinmann, vodja organizacije »building SMART Nemčija«. Z nami bo delil svoje izkušnje in nam pomagal poiskati odgovore na vprašanja, kot so:

• Kakšne so pri tem najnovejše izkušnje drugih, predvsem bolj razvitih držav?
• Kako v državi vzpostaviti urejeno okolje za sistematično izvajanje digitalizacije gradbene panoge?
• Kako se gospodarstvo lahko pripravi na te spremembe?
• Kakšno vlogo morajo pri tem odigrati javna uprava, stanovska združenja in izobraževalne institucije?

Odgovore na ta in druga stevilna vprasanja bomo poizkusali podati na BIM Forum-u 2019!

Vabimo vas, da se tudi vi aktivno priključite tistim, ki dajejo svoj doprinos k digitalizaciji gradbene panoge v Sloveniji. Že danes si v koledarju rezervirajte 11. junij in se nam pridružite na Bledu!

 

Prijave in kotizacija 

Število udeležencev na dogodku je omejeno! Udeležbo si zato že danes zagotovite s prijavo preko spleta, po telefonu 01 235 06 00 ali e-mailu info.si@cgs-labs.com. 

Kotizacija za udeležbo na dogodku znaša 197.00 EUR brez DDV in vključuje konferenčne materiale, pogostitev v odmorih in kosilo v Grand Hotelu Toplice.

Znižana kotizacija za "Early bird" prijave do 30. aprila pa znaša 157 EUR brez DDV!

Več o dogodku: BIM Forum 2019

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Glavni organizator dogodka BIM Forum 2019 je podjetje CGS Labs d.o.o. Soorganizator dogodka je SiBIM - Slovensko združenje za informacijsko modeliranje v gradbeništvu.

 

 

 

December 2024