29Maj 2024

CGS LABS Konferenca 2024

29.05.2024

Več o dogodku: https://cgs-labs.si/cgs-labs-konferenca-2024/

CGS LABS Konferenca 2024

Več o dogodku: https://cgs-labs.si/cgs-labs-konferenca-2024/

29. maj, Ljubljana, Four Points by Sheraton - MONS

CGS LABS Konferenca se ponosno vrača v slovenski prostor! Osrednji dogodek za projektante v gradbeništvu in geodeziji s seboj prinaša bogat program strokovnih predavanj, delavnic in panelnih razprav.

Načrtovanje infrastrukture v tako spremenljivem okolju in času, v katerem živimo, postaja pravi izziv. Spreminjajo se družbene in ekonomske potrebe, narava pa se na naše delovanje odziva močneje kot kdaj koli prej. Čas je za premislek, za spremembo. Načrtovanje za prihodnje stoletje moramo korenito preoblikovati. Projektanti imate danes v svojih rokah oboje – veliko odgovornost in veliko priložnost. Naša zaveza je, da vas opremimo z znanjem in orodji, da boste kos sodobnim izzivom.

Kaj bo vsebina letošnje CGS LABS konference?

Na konferenci bomo z velikim poudarkom obravnavali teme inovativnih programskih rešitev, ki naslavljajo izzive prometne infrastrukture, komunalne hidrotehnike, načrtovanja ureditev vodotokov ter informacijskih sistemov za podporo vzdrževanju prometne infrastrukture.

Poglobili se bomo v uporabo BIM tehnologij in raziskali tehnične novosti, ki jih ponujajo programska oprema in vodilni proizvajalci na tem področju, kot so AUTODESK, STUDIO ARS, DHI, in seveda, naše slovensko podjetje, CGS LABS.

 

Informacije in prijava

Do 3. maja so odprte ugodnejše zgodnje prijave in tudi dodatne ugodnosti v primeru prijave večjega števila udeležencev iz podjetja.

 

Plačilo kotizacije pokriva udeležbo na izobraževanjih, hrano in pijačo med odmori in kosilo. [Cene ne vključujejo DDV]

Na dogodek se prijavite na spletni strani dogodka: https://cgs-labs.si/cgs-labs-konferenca-2024/, lahko pa pošljete mail na ema.weixler@cgs-labs.com ali pokličete na številko 01 235 06 00 (Ema Weixler).

December 2024