Korporacijsko članstvo "L"

DRI upravljanje investicij, d.o.o.

DRI upravljanje investicij d.o.o. je največje inženirsko in svetovalno podjetje v Sloveniji. Ekspertna znanja, bogate izkušnje ter pridobljeno zaupanje javnih in zasebnih naročnikov so temelji, na katerih se je družba utrdila kot zanesljiv partner pri uresničevanju investicij na področju železniške, cestne, komunalne in vodne infrastrukture, stavb ter prometa. DRI na enem mestu združuje tehnična, ekonomska in druga ekspertna znanja, nepogrešljiva pri vodenju najzahtevnejših infrastrukturnih projektov.

Širok spekter dejavnosti družbi omogoča organiziranje in vodenje investicij v vseh fazah investicijskega procesa – od načrtovanja, projektiranja in gradnje do vzdrževanja in upravljanja.


IRGO CONSULTING d.o.o.

Inštitut za rudarstvo, geotehnologijo in okolje in IRGO Consulting d.o.o. delujeta na celotnem področju Republike Slovenije in v tujini: v Črni Gori, Bosni in Hercegovini, Srbiji in Italiji, v preteklosti pa smo delovali tudi v Rusiji in na Hrvaškem. Sodelujemo z različnimi razvojnimi in sorodnimi inštitucijami v Sloveniji.

Z vztrajnim vlaganjem v kadre in opremo smo se uvrstili v strokovni vrh geotehnične in rudarske panoge v Sloveniji.

Prisotni smo pri vseh velikih aktualnih projektih, kot so: nacionalni program izgradnje avtocest, železniški program, gradnja hidroelektrarn, zapiranje rudnikov ter sanacije naravnih nesreč. Izdelali smo projekte za približno 35 km zgrajenih avtocestnih predorov doma in v tujini.

V zadnjem desetletju smo naredili geološko-geomehanske raziskave za več projektov nacionalnega pomena in, med drugim, projektirali prvi regijski center za ravnanje z odpadki v Sloveniji.

Korporacijsko članstvo "M"

STUDIO LIST, d.o.o., Celje

 

IBE, d.d., svetovanje, projektiranje in inženiring

 

Baldinistudio SL d.o.o.

 

LINEAL d.o.o.

 

CGS Labs d.o.o.

 

PNZ d.o.o.

 

SAVAPROJEKT d.d.

 

ZAVOD ZA GRADBENIŠTVO SLOVENIJE

 

SCHNEIDER ELECTRIC, d.o.o.

 

BEXEL CONSULTING d.o.o.

 

STRABAG d.o.o.

 

Korporacijsko Članstvo "S"

iPROSTOR, d.o.o.

 

BPI d.o.o.

 

DELTABLOC d.o.o.

 

PILON AEC d.o.o.

 

PROTIM RŽIŠNIK PERC d.o.o.

 

SIEMENS d.o.o.

 

TIRING d.o.o.

 

E-DISTI d.o.o.

 

RIKO, d.o.o.

Februar 2023